EjendomsWatch

Trecifret millionbeløb skal sætte skub i Aalborgs havnefront

Lokal investor har sammen med projektudvikleren Calum investeret millionbeløb i Aalborgs nye udviklingsområde Stigsborg Havnefront. Rådgiver vil endnu ikke røbe navnet.

Foto: PR-illustration

Med en investering på mellem 100 og 200 mio. kr. giver projektudvikleren Calum sammen med en lokal investor en gedigen vitaminindsprøjtning til Aalborgs nye udviklingsområde Stigsborg Havnefront i Nørresundby.

"Aalborg kommune satser virkelig i de kommende år på at gøre det gamle industriområde Stigsborg til en ny flot og attraktiv bydel ned til fjorden, og vi håber, at vi med vores boligbyggeri i området kan være med til at sætte ekstra gang i udviklingen," siger firmaets grundlægger Henrik Calum i en meddelelse.

Calum skal stå for udviklingen af projektet, der tæller 86 boliger. De er tegnet af arkitektfirmaet Kjær & Richter, som Calum har haft et samarbejde med i mange år.

Projektet er solgt igennem Metropol Erhverv, hvor partner Kim Christensen melder om en stor interesse for projektet og området fra såvel institutionelle som private ejendomsinvestorer.

"Der har været tale om et relativt kort forhandlingsforløb mellem særdeles seriøse og professionelle parter," siger Kim Christensen.

Over for EjendomsWatch kan han ikke sige yderligere end, at der er tale om en lokal investor, der har investeret "et sted mellem 100 og 200 mio. kr."

Stigsborg Brygge-projektet ligger bagved Aalborg Kommunes tekniske forvaltning, som er er placeret ud til fjorden og dermed midt i Stigsborg Havnefront-området.

Opføres i to etaper

Projektet vil bestå af 86 "kvalitetsboliger" til udlejning og opføres i to etaper a 43 boliger. Calum forventer, at det endelige byggeri vil stå færdig slutningen af 2017 og midt på året 2018.

Når Stigsborg Havnefront er fuldt udbygget, vil det være en del af midtbyen og kunne rumme i omegnen af 7000 indbyggere.

Nordjysk ejendomsudvikler fortsætter ekspansionen

Colliers gafler mægler fra projektudvikler

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier