EjendomsWatch

Massiv gæld sender jysk butikscenter på tvangsauktion

Halvtomt butikscenter med en gæld, der overstiger den offentlige vurdering, kan ikke fortsætte.

Foto: Colourbox

Et mangeårigt butikscenter i nordbyen af Randers er begæret på tvangsauktion med en gæld på næsten 40 mio. kr., skriver Randers Amtsavis.

Den offentlige vurdering er 39 mio. kr.

Siden 1989 har borgerne i Randers kunnet handle i butikkerne i Tranekærcenteret, der samlet set rummer 4944 kvm erhvervsareal, fremgår det.

I dag er kun godt halvdelen af lejemålene i centeret udlejet, blandt andet til en frisør, en sportsbar og flere telebutikker, skriver avisen.

Planen var, at man med en gennemgribende ombygning, og ikke mindst tilførslen af en Superbrugsen, ville forsøge at puste nyt liv i centeret sidste år, men det lykkedes ikke, og den nye ejer af butikscentret skal ifølge beskrivelsen i salgsmaterialet på tvangsauktioner.dk være beredt på at give bygningen en kærlig hånd, fremgår det.

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Butiksdød rammer fotohandlere

Nyt butikscenter på Fyn ramt af usikkerhed

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier