EjendomsWatch

Massiv gæld sender jysk butikscenter på tvangsauktion

Halvtomt butikscenter med en gæld, der overstiger den offentlige vurdering, kan ikke fortsætte.

Foto: Colourbox

Et mangeårigt butikscenter i nordbyen af Randers er begæret på tvangsauktion med en gæld på næsten 40 mio. kr., skriver Randers Amtsavis.

Den offentlige vurdering er 39 mio. kr.

Siden 1989 har borgerne i Randers kunnet handle i butikkerne i Tranekærcenteret, der samlet set rummer 4944 kvm erhvervsareal, fremgår det.

I dag er kun godt halvdelen af lejemålene i centeret udlejet, blandt andet til en frisør, en sportsbar og flere telebutikker, skriver avisen.

Planen var, at man med en gennemgribende ombygning, og ikke mindst tilførslen af en Superbrugsen, ville forsøge at puste nyt liv i centeret sidste år, men det lykkedes ikke, og den nye ejer af butikscentret skal ifølge beskrivelsen i salgsmaterialet på tvangsauktioner.dk være beredt på at give bygningen en kærlig hånd, fremgår det.

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Butiksdød rammer fotohandlere

Nyt butikscenter på Fyn ramt af usikkerhed

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier