EjendomsWatch

Massiv gæld sender jysk butikscenter på tvangsauktion

Halvtomt butikscenter med en gæld, der overstiger den offentlige vurdering, kan ikke fortsætte.

Foto: Colourbox

Et mangeårigt butikscenter i nordbyen af Randers er begæret på tvangsauktion med en gæld på næsten 40 mio. kr., skriver Randers Amtsavis.

Den offentlige vurdering er 39 mio. kr.

Siden 1989 har borgerne i Randers kunnet handle i butikkerne i Tranekærcenteret, der samlet set rummer 4944 kvm erhvervsareal, fremgår det.

I dag er kun godt halvdelen af lejemålene i centeret udlejet, blandt andet til en frisør, en sportsbar og flere telebutikker, skriver avisen.

Planen var, at man med en gennemgribende ombygning, og ikke mindst tilførslen af en Superbrugsen, ville forsøge at puste nyt liv i centeret sidste år, men det lykkedes ikke, og den nye ejer af butikscentret skal ifølge beskrivelsen i salgsmaterialet på tvangsauktioner.dk være beredt på at give bygningen en kærlig hånd, fremgår det.

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Butiksdød rammer fotohandlere

Nyt butikscenter på Fyn ramt af usikkerhed

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier