Newsec henter investeringsrådgiver

Rådgivervirksomheden inden for erhvervsejendomme har forstærket sig med en ny investeringsrådgiver.
Foto: PR
Foto: PR

Sommerens transfervindue er skudt i gang i ejendomsbranchen, og hos Newsec Egeskov & Lindquist har man udnyttet det til at hente en ny investeringsrådgiver ind.

Her skal den nye mand Kristian Jørgensen primært yde rådgivning i forbindelse med køb og salg af mindre og mellemstore ejendomme, samt bidrage til at imødekomme kundernes krav til god ejendomsrådgivning.

"Det danske investeringsmarked er præget af høj aktivitet. I 2015 havde vi den største omsætning siden 2007, og vi forventer, at udviklingen fortsætter i år. Samtidig ser vi, at ejendomsejerne ikke alene efterspørger markedskendskab, men også forslag til optimering af deres ejendomme og porteføljer," udtaler adm. direktør og seniorpartner Henrik Lyngskjold i en pressemeddelelse.

Kristian Jørgensen, der er finansbachelor og uddannet ejendomsmægler, startede hos Newsec d. 1 juni 2016. Inden skiftet til Newsec Egeskov & Lindquist var han ansat hos en aarhusiansk erhvervsmægler.

"Med ansættelsen af Kristian Jørgensen øger vi vores kapacitet i det vestlige Danmark og får mulighed for en endnu bedre servicering af kunderne i den del af landet. Kristian har en dyb indsigt i markedet, en bred viden og et stort netværk," udtaler Henrik Lyngskjold.

Det er ikke mange dage siden, at Newsec og EjendomsWatch kunne fortælle, at Brian Tretow-Loof var blevet ny seniorpartner i selskabet. 

 Ny partner hos Newsec Egeskov & Lindquist

 Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også