EjendomsWatch

Newsec henter investeringsrådgiver

Rådgivervirksomheden inden for erhvervsejendomme har forstærket sig med en ny investeringsrådgiver.

Foto: PR

Sommerens transfervindue er skudt i gang i ejendomsbranchen, og hos Newsec Egeskov & Lindquist har man udnyttet det til at hente en ny investeringsrådgiver ind.

Her skal den nye mand Kristian Jørgensen primært yde rådgivning i forbindelse med køb og salg af mindre og mellemstore ejendomme, samt bidrage til at imødekomme kundernes krav til god ejendomsrådgivning.

"Det danske investeringsmarked er præget af høj aktivitet. I 2015 havde vi den største omsætning siden 2007, og vi forventer, at udviklingen fortsætter i år. Samtidig ser vi, at ejendomsejerne ikke alene efterspørger markedskendskab, men også forslag til optimering af deres ejendomme og porteføljer," udtaler adm. direktør og seniorpartner Henrik Lyngskjold i en pressemeddelelse.

Kristian Jørgensen, der er finansbachelor og uddannet ejendomsmægler, startede hos Newsec d. 1 juni 2016. Inden skiftet til Newsec Egeskov & Lindquist var han ansat hos en aarhusiansk erhvervsmægler.

"Med ansættelsen af Kristian Jørgensen øger vi vores kapacitet i det vestlige Danmark og får mulighed for en endnu bedre servicering af kunderne i den del af landet. Kristian har en dyb indsigt i markedet, en bred viden og et stort netværk," udtaler Henrik Lyngskjold.

Det er ikke mange dage siden, at Newsec og EjendomsWatch kunne fortælle, at Brian Tretow-Loof var blevet ny seniorpartner i selskabet. 

 Ny partner hos Newsec Egeskov & Lindquist

 Erhvervsmægler henter nye kræfter i advokatbranchen

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier