EjendomsWatch

Rallykører rykker rundt på ejendomme for tocifret milliardbeløb

Norsk rigmand sælger ejendomme fra svenske Heimstaden ind i et andet selskab ejet sammen med pensionskasser. Danske boligejendomme for 3 mia. kr. efterlades i selskabet, som fremover vil fokusere mere på projektudvikling.

Foto: Embret Sæter/Dn.no

Det svenske ejendomsselskab Heimstaden, der er ejet af den norske rigmand og rallykører Ivar E. Tollefsen, øger sin ejerandel i ligeledes svenske Nordhalla. Det oplyser Heimstaden på selskabets hjemmeside.

Samtidig sælger Heimstaden sin portefølje af svenske investeringsejendomme til Nordhalla. Købet finansieres gennem en ny aktieemission i Nordhalla.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier