EjendomsWatch

Kuben Management satser på vækst i 2016

Rådgivningsselskabet vil vinde markedsandele og er parat til at acceptere et markant fald på bundlinjen i 2016 for at lykkes med den mission. Specielt et forretningsområde bliver udpeget som ankeret i indtjeningen.

Kuben Management har totalrenoveret kollegiet Rebæk Søpark i Hvidovre, hvor der blandt andet er monteret solceller på taget. | Foto: Kollegiernes Kontor i København

Kuben Management, der har fokus på rådgivning i forbindelse med projektudvikling, vil bruge de gode tider for både selskabet selv og byggeriet til at kapre markedsandele.

Ifølge adm. direktør Ulf Christensens beretning i årsrapporten forventer selskabet, at aktivitetsniveauet i 2016 vil ligge højere end i 2015. Sammen med en ordrebeholdning på et "tilfredsstillende niveau" giver det blod på tanden hos rådgivningsfirmaet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier