EjendomsWatch

Byggekoncernen J. Jensen mere end fordobler resultatet

Holdingselskabet, der har en række helt eller delvist ejede virksomheder under sig, har dog en vigende omsætning. Forretningsområde udpeges som udfordret af dalende aktivitet.

Nedrivningsselskabet J. Jensen oplever dalende aktivitet. | Foto: PR

Holdingselskabet bag byggekoncernen J. Jensen kom ud af 2015 med et resultatet af den primære drift, der er mere end fordoblet til 82 mio. kr fra 36 mio. kr. året før. Det skriver Licitationen.

Årets resultat er også en forbedring fra 26 mio. kr. i 2014 til 37 mio. kr. i 2015. Det giver en overskudsgrad på 6,2 pct. mod 2,5 pct. året før. Den samlede omsætning blev på 1,3 mia. kr. i 2015, hvilket er et fald sammenlignet med 1,4 mia. kr. året forinden.

Holdingselskabet, der ejes af Jens Hørby Jensen og har hovedsæde i nordsjællandske Lynge, har øget sin egenkapital fra 134 mio. kr. i 2014 til 168 mio. kr. i 2015.

Holdingselskabet J. Jensen ejer - udover en række ejendomsselskaber - blandt andet CMP Nedrivning og Nedrivningsaktieselskabet J. Jensen, hvor specielt nedrivningsaktiviteterne har faldende aktivitet og fortjeneste. Selskabet er også medejer af blandt andre byggekoncernen Adserballe & Knudsen med en tredjedel og derigennem en række datterselskaber.

Flygtningestrøm bremser nedrivning af almene boliger

Projektudvikler sælger byggeretter i Nordsjælland med tab

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier