EjendomsWatch

Byggekoncernen J. Jensen mere end fordobler resultatet

Holdingselskabet, der har en række helt eller delvist ejede virksomheder under sig, har dog en vigende omsætning. Forretningsområde udpeges som udfordret af dalende aktivitet.

Nedrivningsselskabet J. Jensen oplever dalende aktivitet. | Foto: PR

Holdingselskabet bag byggekoncernen J. Jensen kom ud af 2015 med et resultatet af den primære drift, der er mere end fordoblet til 82 mio. kr fra 36 mio. kr. året før. Det skriver Licitationen.

Årets resultat er også en forbedring fra 26 mio. kr. i 2014 til 37 mio. kr. i 2015. Det giver en overskudsgrad på 6,2 pct. mod 2,5 pct. året før. Den samlede omsætning blev på 1,3 mia. kr. i 2015, hvilket er et fald sammenlignet med 1,4 mia. kr. året forinden.

Holdingselskabet, der ejes af Jens Hørby Jensen og har hovedsæde i nordsjællandske Lynge, har øget sin egenkapital fra 134 mio. kr. i 2014 til 168 mio. kr. i 2015.

Holdingselskabet J. Jensen ejer - udover en række ejendomsselskaber - blandt andet CMP Nedrivning og Nedrivningsaktieselskabet J. Jensen, hvor specielt nedrivningsaktiviteterne har faldende aktivitet og fortjeneste. Selskabet er også medejer af blandt andre byggekoncernen Adserballe & Knudsen med en tredjedel og derigennem en række datterselskaber.

Flygtningestrøm bremser nedrivning af almene boliger

Projektudvikler sælger byggeretter i Nordsjælland med tab

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier