EjendomsWatch

Byggekoncernen J. Jensen mere end fordobler resultatet

Holdingselskabet, der har en række helt eller delvist ejede virksomheder under sig, har dog en vigende omsætning. Forretningsområde udpeges som udfordret af dalende aktivitet.

Nedrivningsselskabet J. Jensen oplever dalende aktivitet. | Foto: PR

Holdingselskabet bag byggekoncernen J. Jensen kom ud af 2015 med et resultatet af den primære drift, der er mere end fordoblet til 82 mio. kr fra 36 mio. kr. året før. Det skriver Licitationen.

Årets resultat er også en forbedring fra 26 mio. kr. i 2014 til 37 mio. kr. i 2015. Det giver en overskudsgrad på 6,2 pct. mod 2,5 pct. året før. Den samlede omsætning blev på 1,3 mia. kr. i 2015, hvilket er et fald sammenlignet med 1,4 mia. kr. året forinden.

Holdingselskabet, der ejes af Jens Hørby Jensen og har hovedsæde i nordsjællandske Lynge, har øget sin egenkapital fra 134 mio. kr. i 2014 til 168 mio. kr. i 2015.

Holdingselskabet J. Jensen ejer - udover en række ejendomsselskaber - blandt andet CMP Nedrivning og Nedrivningsaktieselskabet J. Jensen, hvor specielt nedrivningsaktiviteterne har faldende aktivitet og fortjeneste. Selskabet er også medejer af blandt andre byggekoncernen Adserballe & Knudsen med en tredjedel og derigennem en række datterselskaber.

Flygtningestrøm bremser nedrivning af almene boliger

Projektudvikler sælger byggeretter i Nordsjælland med tab

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier