EjendomsWatch

Bella Center-chef: Intet mærkeligt i kapitalforhøjelse

Chefen for BC Hospitality Group mener, at EjendomsWatch stiller en kapitalforhøjelse i et urimeligt dårligt lys. Den er udtryk for vækst, påpeger han.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Allan Agerholm, adm. direktør i BC Hospitality Group, reagerer skarpt på, at EjendomsWatch tirsdag beskrev, hvordan selskabets ejere, kapitalfonden Solstra, har tilført BC Hospitality Group 105 mio. kr. i frisk kapital. I den første version af artiklen fremgik det af overskriften, at Bella Center igen havde behov for kapital hos ejerne.

Bella Center-ejer får tilført 105 mio. kr. i frisk kapital

"Det er udtryk for en sensationsjournalistik, der kun har til formål at stille os i et dårligt lys," siger han til EjendomsWatch.

Han kalder artiklen "fejlbehæftet" og forklarer, at kapitalforhøjelsen hænger sammen med, at BC Hospitality Group er i gang med at udvikle det nye boligområde Bella Kvarter, hvilket selvsagt koster kapital.

"Vi ser det som positivt, at vi i dag har nogle ejere, der er villige til at investere i at udvikle BC Hospitality Group, ligesom vi i 2016 endnu engang forventer at øge indtjeningen fra primær drift med yderligere 40-50 mio. kr." siger Allan Agerholm.

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier