EjendomsWatch

Bella Center-chef: Intet mærkeligt i kapitalforhøjelse

Chefen for BC Hospitality Group mener, at EjendomsWatch stiller en kapitalforhøjelse i et urimeligt dårligt lys. Den er udtryk for vækst, påpeger han.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto

Allan Agerholm, adm. direktør i BC Hospitality Group, reagerer skarpt på, at EjendomsWatch tirsdag beskrev, hvordan selskabets ejere, kapitalfonden Solstra, har tilført BC Hospitality Group 105 mio. kr. i frisk kapital. I den første version af artiklen fremgik det af overskriften, at Bella Center igen havde behov for kapital hos ejerne.

Bella Center-ejer får tilført 105 mio. kr. i frisk kapital

"Det er udtryk for en sensationsjournalistik, der kun har til formål at stille os i et dårligt lys," siger han til EjendomsWatch.

Han kalder artiklen "fejlbehæftet" og forklarer, at kapitalforhøjelsen hænger sammen med, at BC Hospitality Group er i gang med at udvikle det nye boligområde Bella Kvarter, hvilket selvsagt koster kapital.

"Vi ser det som positivt, at vi i dag har nogle ejere, der er villige til at investere i at udvikle BC Hospitality Group, ligesom vi i 2016 endnu engang forventer at øge indtjeningen fra primær drift med yderligere 40-50 mio. kr." siger Allan Agerholm.

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier