EjendomsWatch

Developeren Jens Schaumann er tilfreds med 80 pct. resultatfremgang

Ejendomsudviklerens private investeringsselskab, der også omfatter projektudviklingsvirksomheden Nordic Property Vision, øger overskuddet, skriver Børsen.

Foto: Cathrine Ertmann

Projektudvikleren Jens Schaumann og hans private koncern, Gribskov, øgede i 2015 egenkapitalen fra 69 til 167 mio. kr., skriver Børsen.

Overskuddet, der også er skabt gennem udviklingsselskabet Nordic Property Vision (NPV), blev forøget til 97 mio. kr. mod 54 mio. kr. året før.

"Resultatet er tilfredsstillende. Vi har afsluttet to projekter og realiseret et solidt overskud, som ligger 80 pct. over året før, og overskuddet er konsolideret ind i selskabet til kommende projekter. NPV's rolle i udviklingsprojekterne er veldefineret og har vist sin værdi for vores finansielle samarbejdspartnere. De har fået et fornuftigt afkast på de afsluttede projekter og inden for de aftalte rammer," siger Jens Schaumann til Børsen.

Nordicom-ejere bakker op om vækstplan fra Kvalitena

Anonym fond sælger butikscenter for 250 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier