EjendomsWatch

Historisk miljøsag udløser fængselsstraffe

En omfattende sag om dumpning af byggeaffald på rastepladser, tilfældige grunde og parkeringspladser på Sjælland skal koste de to hovedmænd i sagen henholdsvis tre år og tre år og ni måneders fængsel.

Foto: Colourbox

Dommen blev fredag afsagt af en enig domsmandsret i Retten i Glostrup, hvor sagen er kørt over 28 retsmøder med afhøringer af cirka 100 vidner siden august sidste år.

40-årige Husam Ahmed Mustafa Al-Kanani fik tre års fængsel, og derudover skal han ifølge retslægerådets anbefaling anbringes på psykiatrisk afdeling, ind til straffen kan fuldbyrdes.

33-årige Wisam Rabeh, som anses for at være bagmanden i sagen, idømmes tre år og ni måneders fængsel.

Almene familieboliger på vej til Hadsten

Regeringen forsvarer sin fordeling af 2000 flygtningeboliger

Genbrug af bygninger sparer CO2

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier