EjendomsWatch

Coop barsler med 14 etagers bolig- og butiksejendom

Supermarkedkoncernens ejendomsselskab har store planer med butiksejendom ved Skanderborg Sø. Butikken har behov for at blive udvidet, lyder det fra varehuschef.

Foto: PR

Coop Ejendomme har bedt Skanderborg Kommune om at igangsætte lokalplanlægning for et større varehus og boligbyggeri ved Coop-butikken Kvickly i Adelgade. Byggeriet kan blive op til 14 etager i 51 meters højde ud mod Adelgade, mens det trappes ned i højde tættere på Skanderborg Sø. Det skriver Århus Stiftstidende.

I forvejen har man en ambition om at udvide Kvickly-varehuset, der i dag har et salgsareal på 1600 kvm. Ønsket er at få cirka 1000 kvm mere, så butikken vil matche den normale størrelse for Kvicklyvarehuse. Den lokale varehuschef i Kvickly, Jacob Ring, er bekendt med, at Coope Ejendomme undersøger mulighederne for at bygge i højden.

"Det er ikke, fordi vi ikke har sortimentet, som et Kvivkly-varehus skal have - for det har vi. Men hvis vi får et moderne og attraktivt salgsareal, er jeg sikker på, at det vil blive belønnet af kunderne, og at vi kan øge omsætningen," siger Jacob Ring til Århus Stiftstidende.

Kvickly har haft butiksejendom på adressen i 44 år. Den seneste renovering af ejendommen skete i 2010.

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier