EjendomsWatch

Coop barsler med 14 etagers bolig- og butiksejendom

Supermarkedkoncernens ejendomsselskab har store planer med butiksejendom ved Skanderborg Sø. Butikken har behov for at blive udvidet, lyder det fra varehuschef.

Foto: PR

Coop Ejendomme har bedt Skanderborg Kommune om at igangsætte lokalplanlægning for et større varehus og boligbyggeri ved Coop-butikken Kvickly i Adelgade. Byggeriet kan blive op til 14 etager i 51 meters højde ud mod Adelgade, mens det trappes ned i højde tættere på Skanderborg Sø. Det skriver Århus Stiftstidende.

I forvejen har man en ambition om at udvide Kvickly-varehuset, der i dag har et salgsareal på 1600 kvm. Ønsket er at få cirka 1000 kvm mere, så butikken vil matche den normale størrelse for Kvicklyvarehuse. Den lokale varehuschef i Kvickly, Jacob Ring, er bekendt med, at Coope Ejendomme undersøger mulighederne for at bygge i højden.

"Det er ikke, fordi vi ikke har sortimentet, som et Kvivkly-varehus skal have - for det har vi. Men hvis vi får et moderne og attraktivt salgsareal, er jeg sikker på, at det vil blive belønnet af kunderne, og at vi kan øge omsætningen," siger Jacob Ring til Århus Stiftstidende.

Kvickly har haft butiksejendom på adressen i 44 år. Den seneste renovering af ejendommen skete i 2010.

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier