EjendomsWatch

Coop barsler med 14 etagers bolig- og butiksejendom

Supermarkedkoncernens ejendomsselskab har store planer med butiksejendom ved Skanderborg Sø. Butikken har behov for at blive udvidet, lyder det fra varehuschef.

Foto: PR

Coop Ejendomme har bedt Skanderborg Kommune om at igangsætte lokalplanlægning for et større varehus og boligbyggeri ved Coop-butikken Kvickly i Adelgade. Byggeriet kan blive op til 14 etager i 51 meters højde ud mod Adelgade, mens det trappes ned i højde tættere på Skanderborg Sø. Det skriver Århus Stiftstidende.

I forvejen har man en ambition om at udvide Kvickly-varehuset, der i dag har et salgsareal på 1600 kvm. Ønsket er at få cirka 1000 kvm mere, så butikken vil matche den normale størrelse for Kvicklyvarehuse. Den lokale varehuschef i Kvickly, Jacob Ring, er bekendt med, at Coope Ejendomme undersøger mulighederne for at bygge i højden.

"Det er ikke, fordi vi ikke har sortimentet, som et Kvivkly-varehus skal have - for det har vi. Men hvis vi får et moderne og attraktivt salgsareal, er jeg sikker på, at det vil blive belønnet af kunderne, og at vi kan øge omsætningen," siger Jacob Ring til Århus Stiftstidende.

Kvickly har haft butiksejendom på adressen i 44 år. Den seneste renovering af ejendommen skete i 2010.

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

 

Forsiden lige nu

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de vigtigste historier i den forløbne uge, hvor endnu en milliardhandel blev en realitet, da Dades solgte Codanhuset i København, finske Capman købte Grundtvigs Hus, TK-direktør Frede Clausens afgang fik en dato og hotelkæden Radisson i et interview med EjendomsWatch fortalte om sine danske ambitioner.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier