EjendomsWatch

Coop barsler med 14 etagers bolig- og butiksejendom

Supermarkedkoncernens ejendomsselskab har store planer med butiksejendom ved Skanderborg Sø. Butikken har behov for at blive udvidet, lyder det fra varehuschef.

Foto: PR

Coop Ejendomme har bedt Skanderborg Kommune om at igangsætte lokalplanlægning for et større varehus og boligbyggeri ved Coop-butikken Kvickly i Adelgade. Byggeriet kan blive op til 14 etager i 51 meters højde ud mod Adelgade, mens det trappes ned i højde tættere på Skanderborg Sø. Det skriver Århus Stiftstidende.

I forvejen har man en ambition om at udvide Kvickly-varehuset, der i dag har et salgsareal på 1600 kvm. Ønsket er at få cirka 1000 kvm mere, så butikken vil matche den normale størrelse for Kvicklyvarehuse. Den lokale varehuschef i Kvickly, Jacob Ring, er bekendt med, at Coope Ejendomme undersøger mulighederne for at bygge i højden.

"Det er ikke, fordi vi ikke har sortimentet, som et Kvivkly-varehus skal have - for det har vi. Men hvis vi får et moderne og attraktivt salgsareal, er jeg sikker på, at det vil blive belønnet af kunderne, og at vi kan øge omsætningen," siger Jacob Ring til Århus Stiftstidende.

Kvickly har haft butiksejendom på adressen i 44 år. Den seneste renovering af ejendommen skete i 2010.

Købmandskæmpe vil på storindkøb i ejendomme

Rigmand fra Aarhus snubler over indbringende ejendomsprojekt

 

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Jens Kramer Mikkelsen siger farvel til By & Havn. Abonnenenter på EjendomsWatch kunne i den forløbe uge læse interviews med selskabets bestyrelsesformand, mens direktør uddybede regnskabet. Et andet interview var med stifteren af Schmidt Hammer Larsen, der igangsætter generationsskifte, med Dades, der køber op i Odense og med den nye formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Det familieejede ejendomsselskab fra Odense fokuserer på at udvikle og optimere sine nuværende aktiver specielt i hjembyen og København, så de bliver udnyttet optimalt. Omlagte lån og en tiltagende polstring af virksomhedens økonomi giver løfter om et stærkt 2018, siger direktør til EjendomsWatch. Inden for få år runder porteføljen 10 mia. kr., lyder det.

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Henrik Dahl Jeppesen vil som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark forstærke kontakten til foreningens omkring 5400 medlemmer. Konkret viden om deres dagligdag skal gøre foreningen stærkere over for politikere og skabe en mere synlig forening, siger han til EjendomsWatch i sit første interview i sin nye rolle.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier