EjendomsWatch

Entreprenørgigant er tilbage i sorte tal

Indtjeningen hos entreprenøren Züblin er begyndt at følge med den markante vækst. Et millionunderskud er vendt til et millionoverskud, viser årsrapporten.

Foto: Jens Henrik Daugaard

Den voksende entreprenør Züblin har vendt et kæmpe underskud til et tilsvarende overskud - plus lidt til. I 2015 præsterede Züblin en bundlinje på 22,4 mio. kr., mens underskuddet året før lå på 19,4 mio. kr., viser nyt årsregnskab.

Züblin, som de seneste godt 10 år har banket en milliardforretning op i Danmark, har tidligere forklaret fortidens underskud med, at det tysk/østrigsk-ejede selskab har betalt lærepenge i Danmark. Nu lysner det for selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier