EjendomsWatch

Muusmann overtager tabsgivende konsulenthus

Konsulentfirmaet Muusmann overtager byggerådgiveren Archimed efter svigtende resultater.

Foto: PR

Byggerådgiveren Archimed med Pernille Weiss Terkildsen i spidsen overtages 1. juni af konsulenthuset Muusmann, meddeler Muusmann i en pressemeddelelse.

Det sker efter, at Archimed har haft svært ved at få økonomien til at løbe rundt.

2014 endte med et underskud på 867.000 kr. efter et fald i bruttoresultatet, hvilket Pernille Weiss Terkildsen betegnede som utilfredsstillende.

I marts i år gennemførte selskabet en kapitalnedsættelse for at dække et underskud, hvorved Archimed blev et anpartsselskab mod tidligere et aktieselskab. Ved samme lejlighed fratrådte bestyrelsen.

"Det, jeg ville med mit lille firma, kan jeg meget bedre realisere under Muusmanns flag, fordi vi der er et større og stærkere team af højt kvalificerede og erfarne konsulenter," siger Pernille Weiss Terkildsen i pressemeddelelsen fra Muusmann, hvor hun får titel af chefkonsulent.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier