EjendomsWatch

Hotelrådgivere indgår samarbejde

Skandinavisk rådgiver går sammen med polsk partner for at få foden indenfor i et hotelmarked, der oplever stigende interesse fra investorer.

Foto: Christian Lindgren/Polfoto

Nordic Hotel Consulting og det polske rådgivningshus Hotel Professionals har indgået en strategisk samarbejdsaftale. Det skriver Nordic Hotel Consulting i en pressemeddelelse.

Samarbejdet kommer på grund af et behov for at tilbyde hotelrådgivning for nordiske investorer med interesse for det polske marked samt nordiske hotelejere, der allerede er aktive i Polen.

"Gennem de seneste år, har vi oplevet en stigende interesse blandt nordiske investorer i den polske hotelsektor. Vi er imponeret over hvor hurtigt det polske hotelinvesteringsmarked udvikler sig med mange nye projekter og et afkast som er mere attraktivt end i Skandinavien," siger Knud Larsen, partner og stifter af Nordic Hotel Consulting, i pressemeddelelsen.

Ifølge Nordic Hotel Consulting har internationale hotelkæder åbnet 30 hoteller med 4300 værelser på det polske marked siden 2010. Mindst yderligere 15 hoteller med internationalt brand er i pipelinen.

Nordic Hotel Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Island.

Danske hoteller viser positive takter for Scandic

70 internationale hotelkæder overvejer at etablere sig i København

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Konkurser kan afværges gennem bedre data

Rekordmange bygge- og anlægsvirksomheder går lige nu konkurs på grund af voldsomme prisstigninger og udskudte opgaver. Særligt udsatte er virksomheder, der ikke sammenkører deres data og dermed ikke kan handle proaktivt, lyder det fra softwarefirma i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier