EjendomsWatch

Hotelrådgivere indgår samarbejde

Skandinavisk rådgiver går sammen med polsk partner for at få foden indenfor i et hotelmarked, der oplever stigende interesse fra investorer.

Foto: Christian Lindgren/Polfoto

Nordic Hotel Consulting og det polske rådgivningshus Hotel Professionals har indgået en strategisk samarbejdsaftale. Det skriver Nordic Hotel Consulting i en pressemeddelelse.

Samarbejdet kommer på grund af et behov for at tilbyde hotelrådgivning for nordiske investorer med interesse for det polske marked samt nordiske hotelejere, der allerede er aktive i Polen.

"Gennem de seneste år, har vi oplevet en stigende interesse blandt nordiske investorer i den polske hotelsektor. Vi er imponeret over hvor hurtigt det polske hotelinvesteringsmarked udvikler sig med mange nye projekter og et afkast som er mere attraktivt end i Skandinavien," siger Knud Larsen, partner og stifter af Nordic Hotel Consulting, i pressemeddelelsen.

Ifølge Nordic Hotel Consulting har internationale hotelkæder åbnet 30 hoteller med 4300 værelser på det polske marked siden 2010. Mindst yderligere 15 hoteller med internationalt brand er i pipelinen.

Nordic Hotel Consulting har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Island.

Danske hoteller viser positive takter for Scandic

70 internationale hotelkæder overvejer at etablere sig i København

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier