EjendomsWatch

Tomgang i gamle butikker stækker Tiger før børsnotering

Børskandidaten Tiger åbner nye butikker i lyntempo, men salget i de eksisterende butikker står stille. Det kan ifølge investorer kaste skygger over en potentiel børsnotering.

Foto: Thomas Fredberg/Polfoto

Den populære butikskæde Tiger har fået et sidestik, der kan stække formen frem mod en mulig børsintroduktion. Tigers omsætning stormer frem med en vækst på hele 45 pct. det seneste år, men fremgangen skyldes udelukkende åbningen af nye butikker. Salget i de eksisterende butikker vokser stort set ikke, og det kan ifølge eksperter få betydning for værdien ved en mulig børsintroduktion.

Aktiestrateg hos Formuepleje, Otto Friedrichsen, påpeger, at der kan være ræsonnement i at øge antallet af butikker, så der bl.a. kan købes billigere ind. Men for investorer er det afgørende, at der også generes en attraktiv indtjening på de eksisterende butikker, og det kræver typisk salgsvækst hvert år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier