EjendomsWatch

Habro & Finansgruppen deles i to

Partnerkredsen splittes op. Habro forbereder salg af nye ejendomsprojekter.

Habro & Finansgruppen, der i 2008 midt under finanskrisen fusionerede deres selskaber for at skabe en fælles, stærkere udbyder af K/S-selsakber, går igen hver til sit. Det skriver Berlingske i annoncetillægget Business Ejendomme.

Jesper Tullin, der kom fra Finansgruppen, har solgt sin ejerandel til Jan Hansen og Flemming Brokmose, hvis efternavne tilsammen har dannet navn til Habros navn. Jan Hansen ser positivt på ejendomsmarkedet og mener, at der er gode muligheder i K/S-selskaber.

"Der er for eksempel mange familiefonde, der gerne vil investere i ejendomme. Vi henvender os også til institutionelle investorer, der ønsker at gå sammen med andre i såkaldte club deals. Det er således heller ikke givet, at alle selskaber vil udbudt som K/S selskaber. Det kan lige så vel være som aktieselskaber," siger Jan Hansen.

Jesper Tullin fortsætter i Habro som bestyrelsesmedlem. I dag administrerer selskabet ca. 275 selskaber, der i alt ejer 374 ejendomme til en samlet værdi på 20 mia. kr.

Nordjysk kapitalforvalter sælger fra for over 1 mia. kr. i Tyskland

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier