EjendomsWatch

Nordicom flirter eksklusivt med hemmelig nordisk investor

Der er en mulig investor i spil til at indgå i en restrukturering af Nordicom. Det har ført til en eksklusivitetsaftale med investoren.

Taastrup Stationscenter er ejet af Nordicom. | Foto: PR

Nordicom er i gang med at undersøge mulighederne for at gennemføre en restrukturering - herunder er ejendomsselskabet i dialog med en mulig investor.

"En potentiel investor foretager i øjeblikket en række undersøgelser af Nordicom med henblik på at fremkomme med et konkret oplæg til en transaktion, der kan føre til en restrukturering af koncernen," skriver Nordicom i en meddelelse til fondsbørsen.

Nordicom har indgået en eksklusivitetsaftale med den potentielle investor, som selskabet holder sig til at betegne som en større nordisk ejendomsaktør, der på nuværende tidspunkt ikke ønsker sit navn offentliggjort.

"Nordicom kan ikke med sikkerhed vurdere, hvorvidt den igangværende proces vil føre til en restrukturering af koncernen, men såfremt arbejdet fører til et konkret løsningsforslag, vil bestyrelsen indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, hvor forslaget vil blive fremlagt," erklærer Nordicom.

 

 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier