EjendomsWatch

Advokat nedtoner risiko ved ejendomsprojekter

Små ejendomskonsortier med private penge er forbundet med relativ lav risiko, mener ejendomsadvokat.

Foto: Colourbox

Når en gruppe af private investorer går sammen i ejendomsprojekter med beboelse for øje, er der tale om en investering med ret begrænset risiko. Det siger advokat Klaus Gad fra advokatfirmaet Delacour til Børsen.

"Der er stor fokus på sikkerhed, og hele pengeflowet er styret og aftalt fra start til slut," siger han.

Hvis en investor skulle gå konkurs undervejs i et projekt, får det ifølge Klaus Gad heller ingen konsekvenser for hverken projektet eller for de øvrige investorer. Han mener, at risikoen er meget lav, og konsortierne har en konservativ tilgang, da de vil ikke lave fejl.

Aarhusiansk seminarium bliver til liebhaverejendom

At interessen for at investere i ejendomme i stedet for at betale penge for at have likviditet stående i banken, bekræftes i Børsen af projektudvikleren Raundahl & Moesby, hvor adm. direktør Carsten Raundahl aldrig har mødt større interesse fra investorer uden tilknytning til ejendomsbranchen.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier