EjendomsWatch

Advokat nedtoner risiko ved ejendomsprojekter

Små ejendomskonsortier med private penge er forbundet med relativ lav risiko, mener ejendomsadvokat.

Foto: Colourbox

Når en gruppe af private investorer går sammen i ejendomsprojekter med beboelse for øje, er der tale om en investering med ret begrænset risiko. Det siger advokat Klaus Gad fra advokatfirmaet Delacour til Børsen.

"Der er stor fokus på sikkerhed, og hele pengeflowet er styret og aftalt fra start til slut," siger han.

Hvis en investor skulle gå konkurs undervejs i et projekt, får det ifølge Klaus Gad heller ingen konsekvenser for hverken projektet eller for de øvrige investorer. Han mener, at risikoen er meget lav, og konsortierne har en konservativ tilgang, da de vil ikke lave fejl.

Aarhusiansk seminarium bliver til liebhaverejendom

At interessen for at investere i ejendomme i stedet for at betale penge for at have likviditet stående i banken, bekræftes i Børsen af projektudvikleren Raundahl & Moesby, hvor adm. direktør Carsten Raundahl aldrig har mødt større interesse fra investorer uden tilknytning til ejendomsbranchen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier