EjendomsWatch

Advokat nedtoner risiko ved ejendomsprojekter

Små ejendomskonsortier med private penge er forbundet med relativ lav risiko, mener ejendomsadvokat.

Foto: Colourbox

Når en gruppe af private investorer går sammen i ejendomsprojekter med beboelse for øje, er der tale om en investering med ret begrænset risiko. Det siger advokat Klaus Gad fra advokatfirmaet Delacour til Børsen.

"Der er stor fokus på sikkerhed, og hele pengeflowet er styret og aftalt fra start til slut," siger han.

Hvis en investor skulle gå konkurs undervejs i et projekt, får det ifølge Klaus Gad heller ingen konsekvenser for hverken projektet eller for de øvrige investorer. Han mener, at risikoen er meget lav, og konsortierne har en konservativ tilgang, da de vil ikke lave fejl.

Aarhusiansk seminarium bliver til liebhaverejendom

At interessen for at investere i ejendomme i stedet for at betale penge for at have likviditet stående i banken, bekræftes i Børsen af projektudvikleren Raundahl & Moesby, hvor adm. direktør Carsten Raundahl aldrig har mødt større interesse fra investorer uden tilknytning til ejendomsbranchen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier