EjendomsWatch

Victor International nærmer sig en afnotering fra børsen

Hovedaktionær vil tvinge de sidste tilbageværende aktionærer i udbyderen af ferieboliger til at sælge.

Foto: PR

Ejendomsselskabet Victor Internationals vej væk fra fondsbørsen er snart banet.

Således meddeler selskabet, at dets moderselskab HMJ Holding - ejet af Henrik Meisner-Jensen - nu har fået en meddelelse om storaktionæren HMJ Groups tvangsindløsning af minoritetsaktionærerne - og deraf en afnotering af selskabet fra børsen.

Mindretalsaktionærerne har fire uger frem til 18. maj til at overdrage deres aktier i selskabet for 160 kr. per aktie á 50 kr. Afregningen vil ske kontant, oplyser selskabet.

Det er en uge siden, at Victor blev sat op observationslisten af Nasdaq OMX Copenhagen, da hovedaktionæren gav besked om, at en tvangsindløsning var på vej.

På det tidspunkt var HMJ Groups ejerandel 96,78 pct. af den udestående aktiekapital.

Victor International ejer en række ferieejendomme i Frankrig.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier