EjendomsWatch

Victoria Properties melder klar til afvikling inden sommer

Sidste ejendom mangler at blive solgt, før selskabet kan lukke og slukke

Børsnoterede Victoria Properties, der i nogen tid har været under afvikling, er nu klar til at dreje nøglen endegyldigt om senest til sommer.

Det fremgår af ejendomsselskabets regnskab for 2015.

Selskabet har i de senere år haft et begrænset kapitalberedskab og koncentreret sig om at afvikle alle sine aktiviteter herunder sin portefølje af ejendomme i Tyskland.

"I 2015 er der solgt tre ejendomme. Selskabets tilbageværende ejendom er klassificeret som investeringsejendom bestemt for salg," oplyser Victoria Properties i resultatopgørelsen.

Årets resultat blev 0 euro efter regulering af gæld til FS Property Finance, der er et datterselskab under Finansiel Stabilitet, som er et statsejet bank-aktieselskab, der har til formål at sikre finansiel stabilitet i Danmark. Også i 2014 endte resultatet på 0 euro.

Ser endelig afvikling i år

I indeværende år venter ejendomsselskabet ligeledes et resultat på 0 euro efter eftergivelse af gæld.

"Selskabets tilbageværende ejendom forventes at blive frasolgt eller på anden vis afdisponeret inden 30. juni 2016 for herigennem at muliggøre selskabets endelige afvikling ved likvidation," skriver selskabet som begrundelse for nulresultatet i 2016.

Victoria Properties er ejet med knap 20 pct. af J.C. Hempel's Fond, mens ejendomsinvestoren Lars Thylander, der også sidder i bestyrelsen, ejer godt 10 pct. gennem selskabet Holdingselskabet af 1.7.1988.

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier