EjendomsWatch

TK Development fastholder forventninger om overskud på 10-30 mio kr.

Det børsnoterede selskab ser positive tendenser frem mod regnskabsåret 2016/17.

Kommanditaktieselskabet Danlink Udvikling, som ejes ligeligt af Udviklingsselskabet By & Havn I/S og TK Development, udvikler i et 50/50-ejet joint venture med AP Pension et projekt på Amerika Plads på Østerbro i København. | Foto: PR-illustration

TK Development forventer i det forskudte regnskabsår 2016/17 et resultat før skat af fortsættende aktiviteter i niveauet 10-30 mio. kr.

"Heri indgår forventninger om at en række igangværende, mindre og mellemstore projekter gennemføres inden regnskabsårets udløb," skriver selskabet i regnskabet for 2015/16.

Samtidig fremgår det, at TK Developments væsentligste development-projekter forventes først at bidrage til resultatet i det efterfølgende regnskabsår.

Fynsk byggefirma fortsætter vækst

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier