EjendomsWatch

TK Development fastholder forventninger om overskud på 10-30 mio kr.

Det børsnoterede selskab ser positive tendenser frem mod regnskabsåret 2016/17.

Kommanditaktieselskabet Danlink Udvikling, som ejes ligeligt af Udviklingsselskabet By & Havn I/S og TK Development, udvikler i et 50/50-ejet joint venture med AP Pension et projekt på Amerika Plads på Østerbro i København. | Foto: PR-illustration

TK Development forventer i det forskudte regnskabsår 2016/17 et resultat før skat af fortsættende aktiviteter i niveauet 10-30 mio. kr.

"Heri indgår forventninger om at en række igangværende, mindre og mellemstore projekter gennemføres inden regnskabsårets udløb," skriver selskabet i regnskabet for 2015/16.

Samtidig fremgår det, at TK Developments væsentligste development-projekter forventes først at bidrage til resultatet i det efterfølgende regnskabsår.

Fynsk byggefirma fortsætter vækst

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier