EjendomsWatch

EjendomsWatch udvider sin nyhedsdækning

Aktuelle noter om nogle af de mindre nyheder og begivenheder i ejendomsbranchen i hele landet vil fremover være at finde på EjendomsWatch. Det giver plads til at prioritere det øvrige stof med en kvalificeret journalistisk dækning.

Fra torsdag vil de kvalitetsbevidste abonnenter på EjendomsWatch møde et nyt artikelformat i form af noter.

Der er tale om helt korte nyheder og notitser, som redaktionen ikke prioriterer at dække med en overskrift og billede i en separat artikel, men som alligevel har relevans for dele af branchen.

Det faste noteelement, der både vil indgå i det daglige nyhedsbrev og på hjemmesiden, kan eksempelvis rumme mindre navnenyheder, noter om ejendomsprojekter, valg af rådgivere, prisuddelinger og andet stof, der typisk vil være baseret på pressemeddelelser eller citater fra andre medier.

Foreløbigt kører noteformatet som et forsøg, hvor læserinteressen vil blive fulgt nøje.

Som altid er redaktionen åben for synspunkter, ideer og input fra vores læsere. Skriv en mail på redaktion@ejendomswatch.dk.

Torsdagens noter: Deas, EDC, Nrep, Lintrup & Norgart, AKF 

EjendomsWatch går i luften i Norge: Redaktør lover "substans og relevans"

EjendomsWatch giver abonnenter adgang til at se de seneste ejendomshandler 

EjendomsWatch bliver endnu bedre

EjendomsWatch er klar med app til mobilen 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier