EjendomsWatch

Politikere kalder fejlmargin på nye ejendomsvurderinger "uacceptabel"

Ifølge et svar fra skatteminister Morten Bødskov (S) vil 29 pct. af de vurderinger på huse, som det nye system vil udarbejde i 2021, være fejlagtige. "Bekymrende", lyder det fra politikere.

Ifølge skatteminister Morten Bødskov (S) vil 29 pct. af de vurderinger på huse, som det nye system vil udarbejde i 2021, være fejlagtige. Foto: Miriam Dalsgaard/Ritzau Scanpix

Det er både "uacceptabelt" og "bekymrende" ifølge flere partier på Christiansborg, at 29 pct. af vurderinger på huse udarbejdet af det nye system til ejendomsvurderinger forventes at være forkerte. Det skriver Berlingske.

Det er skatteminister Morten Bødskov (S), der i et svar til Folketingets skatteudvalg har oplyst det kommende systems træfsikkerhed for enfamilieshuse, hvor man normalt anser en fejlmargin på omkring plus/minus 20 pct. for at være acceptabel.

"Det er bekymrende. Ejendomsvurderingerne skal jo helst være så præcise som mulig," siger Louise Schack Elholm, skatteordfører for Venstre, til Berlingske, hvor også DF og De Radikale giver udstryk for, at det ikke er godt nok.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier