EjendomsWatch

Prime Office løfter værdien af sine ejendomme med op til 100 mio. kr.

Prime Office, der ejer en række ejendomme i Tyskland, har mandag valgt at opjustere sine forventinger til 2019. Bl.a. løftes værdien af selskabets ejendomme med 75-100 mio. kr.

Germania-Arkaden i nordtyske Kiel, som Aarhus-baserede Prime Office sidste år indgik aftale om at købe sammen med en anden kontorejendom i samme by. | Foto: PR / Prime Office

Prime Office har mandag aften opjusteret sine forventninger til 2019 på baggrund af større positive værdireguleringer end hidtil antaget.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet til fondsbørsen.

Prime Office har således besluttet at løfte vurderingen af selskabets ejendomme med 75 til 100 mio. kr. mere end tidligere meldt ud, og derfor ses årets resultat før skat nu lande i intervallet mellem 180 og 225 mio. kr.

"Selskabet kvalitetssikrer egne vurderinger med eksterne tyske valuarrapporter, og der er fortsat stigende efterspørgsel efter segmenterne bolig-og kontorejendomme i Tyskland, og efterspørgsel efter investeringsejendomme i Hamborg, der medvirker til en yderligere værdiregulering," begrundes det mere optimistiske syn.

De samlede værdireguleringer ses nu lande i området mellem 120 og 150 mio. kr. i 2019.

"Selskabets resultat før skat og værdireguleringer forventes fortsat i den øvre del af intervallet på 62 til 76 mio. kr.," hedder det dog.

Prime Office gennemfører tysk handel til over 300 mio. kr. 

Jeudan-direktør efterlyser flere børsnoterede ejendomsselskaber 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier