EjendomsWatch

Københavns Kommune vil bygge 12.000 nye studieboliger på 12 år

Kommunen vil gerne hjælpe de mange studerende, som hvert år flytter til, og derfor vil man bygge 12.000 nye studieboliger.

Københavns Rådhus, arkivfoto. | Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

Der bliver flere studieboliger i København. Det står klart efter borgerrepræsentationen i Københavns Kommune har vedtaget at bygge 12.000 nye af slagsen i løbet af de næste 12 år. Det skriver Jyllands-Posten.

"Med den udvikling, der er på boligmarkedet i København, vil det ikke uden politiske initiativer være muligt at sikre, at Københavns position som studieby, med plads til de studerende, kan bibeholdes," siger Lars Weiss (S), som er næstformand i borgerrepræsentationen, til avisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier