EjendomsWatch

Liberal Alliance vil sænke boligskatter og sætte skub i klimarenoveringer

Boligskatterne skal sænkes, der skal bygges ungdomsboliger, bygninger skal klimarenoveres og andelsboliger skal omdannes til ejerboliger, mener Liberal Alliance i nyt boligudspil. Boligøkonom kalder udspillet en gavebod til baglandet.

Simon Emil Ammitzbøll-Bille, Anders Samuelsen og Christina Egelund. Liberal Alliance holder pressemøde i deres gruppeværelse på Christiansborg i København, fredag den 17. maj 2019. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Der skal mere frihed til boligejerne, lyder det i et nyt udspil fra Liberal Alliance, hvor partiet kommer med sit valgoplæg på boligområdet.

Blandt andet vil LA sænke boligskatter med 5 mia. kr., og der skal afsættes en pulje på 500 mio. kr. til energirenoveringer af bygninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier