EjendomsWatch

Hipster-hotel i Aarhus skal bygges af lokale kræfter

CJ Group har landet totalentreprisen på den internationale hotelkæde Radissons nye hotel i Aarhus.

Visualisering af Radisson Red i Aarhus når hotellet står klar. | Foto: PR-visualisering.

Den aarhusianske entreprenørvirksomhed CJ Group skal ombygge en 12 år gammel ejendom på Rådhusgården ved Rådhuspladsen i Aarhus til et nyt hotel for den internationale hotelkæde Radisson Red med 78 værelser.

Det skriver Børsen.

Hotelkoncernen kalder selv kæden for en "hipster-fætteren" til de etablerede Radisson-brands. Hotellet i Aarhus bliver livsstilshotel-brandets første på det danske marked.

CJ Group har landet totalentreprisen på projektet og skal samlet ombygge 6000 kvm. Entreprisens størrelse bliver ikke nævnt. Projektchef på byggeriet Peter Flindt Boldreel oplyser til Børsen, at han lige nu har 10 mand gående på byggeriet, men forventer at have 30-40 mand i arbejde, når der er allermest travlt.

Aarhus-virksomheden Luplau og Poulsen er arkitekter på projektet, mens ingeniørfirmaet Moe er projektudvikler og ingeniør sammen med rådgivere fra Niras og bygherre Niels Albertsen, skriver avisen.

Ny international hotelkæde slår dørene op i Danmark

Internationale hotelkæder indtager i stor stil København

Giganterne slås på det nordiske hotelmarked

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier