EjendomsWatch

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Konkurstruet boligkarré på Frederiksberg fik ny ejer i ugen der gik, hvor abonnenter på EjendomsWatch også kunne læse interviews med makkerparret bag Core Property og PFA, mens finansmanden Aldo Petersen gjorde sig bemærket hos luksusmægleren Living Homes. Her hjælper han som ny bestyrelsesformand en ven, siger han, mens en pensionist angiveligt har overtaget ejerskabet.

Aldo Petersen er ny bestyrelsesformand for mægleren Living Homes, men er i lighed med den daglige ledelse med Peter Norvig i spidsen fåmålt om sin rolle. En pensionist har angiveligt købt mæglerfirmaet. Foto: Ritzau Scanpix/Liselotte Sabroe.

Forsiden lige nu

Heimstaden vil selv stå for administrationen af sine danske ejendomme

Da Heimstaden opkøbte sin danske samarbejdspartner, NPM, sidste år, var det med henblik på at overtage administrationen af alle sine ejendomme i Danmark. Heimstadens danske direktør fortæller i et interview med EjendomsWatch, at det bliver en gradvis ændring. I alt ejer Heimstaden for over 12 mia. kr. herhjemme.

Tegnestue hyrer partner fra Schmidt Hammer Lassen

Et halvt år efter Trine Berthold blev udpeget som ny partner hos den danske arkitektvirksomhed Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL), skifter hun over til en langt mindre konkurrent Loop Architects.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier