EjendomsWatch

Aalborg Lufthavn udvider for tocifret millionbeløb

En udvidelse på 2950 kvm skal imødkomme den stigende trafik i den nordjyske lufthavn.

Aalborg Lufthavn. Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017

Aalborg Lufthavn vil bruge et tocifret millionbeløb op at udvide med en hangar på 2600 kvm og lager- og kontorfaciliteter på 350 kvm, skriver Nordjyske Stiftidende.

Aalborg Kommune har lagt både tid og penge i at få mere lufttrafik til den nordjyske lufthavn. Indsatsen har betalt sig af, og udvidelsen skal være med til at imødekomme de ekstra passagerer og fly. Man har på forhånd fundet en lejer til de nye kvadratmeter, skriver avisen.

"Vi skal have den hangar for at få flere flyruter fra Aalborg Lufthavn. Det er den korte forklaring," siger Søren Svendsen, lufthavnsdirektør, til avisen.

Den nye hangar, som er tegnet af C. F. Møller, skal gøre det muligt for flyselskaber at få lavet serviceeftersyn indendørs på fly som Boeing B737 og Airbus A320. Forventningen er at byggeriet skal være færdigt i juli 2019.

I 2016 stemte et flertal i Folketinget ja til et lovforslag, som gav tilladelse til etableringen af en tre km lang jernbane fra Lindholm Station i Aalborg til Aalborg Lufthavn. Politikerne afsætte dengang 278 mio. kr. til projektet, der skal stå klar til brug i 2020.

Kulturoffensiv i Aalborg vækker interesse hos hotelinvestorer

Aalborg Havn kan gøre Aalborg unik

Forsiden lige nu

Malta-investor køber grund - vil bygge eksklusive boliger ved Køge

Efter en årelang proces er det lykkedes ejerne bag Nimgården at komme af med en grund på 7,5 hektar land. Advokat på handlen fortæller til EjendomsWatch, at de første 33 boliger skal stå klar i 2020. Det er ikke købers første ejendomsinvestering i Danmark, siger rådgiver.

Analysebureau: Spekulativt byggeri er ikke udbredt

Faldet i priserne på boligmarkederne i Danmarks nabolande, skal man ikke forveksle med tegn på, at en boble er ved at briste. Det er en priskorrektion skabt af mere byggeri - også i Danmarks bygges der over gennemsnittet, skriver analysehus.

Mørke skyer over Magasins britiske ejer

To britiske kreditforsikringsselskaber har skruet ned for, hvor store ubetalte regninger, de vil dække for Debenhams leverandører, skulle stormagasinet ende i den situation, hvor man ikke selv kan betale.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier