EjendomsWatch

"Vi vil øge vores tilstedeværelse på single-asset-transaktioner"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jacob Kjær, landechef hos Brunswick Real Estate

Foto: PR

1) Hvad har været årets vigtigste begivenhed i ejendomsbranchen?

"Den store interesse for platforme, specielt fra udenlandske og udvalgte danske investorer. Vi finder, at eksekveringen af forretningsplanerne er lige så interessante som transaktionen i sig selv, og det er med det udgangspunkt, vi selv rådgiver. I årets løb har vi både rådgivet om salg af ejerandele i ejendomsselskaber og om etablering af nye joint ventures, hvor det har været tydeligt, at disse investeringer vil drive dele af markedet fremadrettet, idet de foretages med langsigtet og strategisk fokus. Generelt er der foregået en stærk parring af kapital, kompetencer og forretningsplaner med værdiskabende fokus for øje, som vi har været begejstret for at yde vores bidrag til på de sager, som vi har været involveret i."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Lokal udviklers køb af Svendborg-ejendom optræder på dagens liste. Oversigten over de i alt to handler bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier