EjendomsWatch

"Vi vil øge vores tilstedeværelse på single-asset-transaktioner"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Jacob Kjær, landechef hos Brunswick Real Estate

Foto: PR

1) Hvad har været årets vigtigste begivenhed i ejendomsbranchen?

"Den store interesse for platforme, specielt fra udenlandske og udvalgte danske investorer. Vi finder, at eksekveringen af forretningsplanerne er lige så interessante som transaktionen i sig selv, og det er med det udgangspunkt, vi selv rådgiver. I årets løb har vi både rådgivet om salg af ejerandele i ejendomsselskaber og om etablering af nye joint ventures, hvor det har været tydeligt, at disse investeringer vil drive dele af markedet fremadrettet, idet de foretages med langsigtet og strategisk fokus. Generelt er der foregået en stærk parring af kapital, kompetencer og forretningsplaner med værdiskabende fokus for øje, som vi har været begejstret for at yde vores bidrag til på de sager, som vi har været involveret i."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier