EjendomsWatch

"At kunne præge en helt ny by – det er en banebrydende begivenhed"

JULESERIE: Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme.

Foto: Ritzau Scanpix/Kenneth Lysbjerg Koustrup

1) Hvad har været årets vigtigste begivenhed i ejendomsbranchen?

"Startskuddet til opførelsen af den helt nye by, Vinge, udenfor Frederikssund! AP vandt OPP-udbuddet, og skal snart i gang med de første arbejder, der omfatter mange forskellige former for ejendomstyper, og samspillet herimellem. At kunne fundamentalt præge en helt ny by, den første sådanne igennem måske de seneste 50 år, er en banebrydende ejendomsbegivenhed, som både kræver ydmyghed og dygtighed ift. den afgørende betydning, som de nu trufne beslutninger har for byens videre succes, og den værdi den vil få for fremtidige beboere, foreninger og forretningsdrivende m.m.fl. Dette er absolut ikke en begivenhed, som indtræffer hvert andet år!"

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier