EjendomsWatch

JFP lander tre entreprenørkontrakter til over 300 mio kr

Herning-entreprenøren JFP har på én uge landet kontrakter for over 300 mio. kr. Endnu en opgave på supersygehus indgår i ordrebogen.

Foto: PR

Entreprenørvirksomheden JFP i Herning har vundet sin fjerde opgave på Det Nye Vest — det kommende supersygehus i Gødstrup ved Herning.

Denne gang drejer det sig om totalentreprisen på en psykiatrisk afdeling på ca. 14.000 kvm, oplyser JFP i en pressemeddelelse.

"Vi er stolte over, at Region Midtjylland værdsætter samarbejdet med os i sådan en grad, at de har lyst til at fortsætte på denne fjerde entreprise. Det er en tillid, som vi glæder os til at leve op til. Når det er sagt, glæder jeg mig samtidig over, at vores mere langsigtede strategi omkring sygehusbyggeri har vist sig at være rigtig," siger adm. direktør Jesper Friis Poulsen i meddelelsen.

Udover ordren på Det Nye Vest har JFP lukket en kontrakt på at skulle bygge nyt rådhus i Vejen og på at opføre en lagerhal for Egetæpper i Herning — ordrer på tilsammen over 300 mio. kr.

"Dermed har vi allerede ordrer inde for knap en halv mia. kroner i Jylland i 2018," lyder det fra JFP-direktøren.

Koks i ledelsen hos jysk projektudvikler

Herning-entreprenør misser resultatforventning med 50 pct.

Herning-entreprenør henter erfaren mand til formandspost 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier