EjendomsWatch

Topchef hos ejendomsadministrator fængslet efter mulig millionsvindel

Direktøren i et dansk ejendomsselskab, der administrerer andelsboliger, er under mistanke for at have begået millionsvindel ved at fifle med klientkonti. Han er nu varetægtsfængslet.

Foto: Colourbox

Direktøren i en dansk ejendomsadministrator er blevet varetægtsfængslet, fordi politiet mistænker ham for at taget penge fra konti tilhørende andelsforeninger. Penge skulle direktøren så efterfølgende bruge til at dække økonomiske huller andre steder i andre virksomheder, skriver Berlingske Business.

"Vores mistanke er, at den sigtede har haft nogle økonomiske problemer i andre virksomheder. Han har så brugt de her penge til at dække huller andre steder," siger Thomas Houtved, fungerende politikommissær hos Københavns Politi, til Berlingske Business.

Konkret skulle svindlen løbe op i 3,5 mio. kr. Thomas Houtved oplyser, at politiet lige nu efterforsker to konkrete sager. Politiet har modtaget yderligere én anmeldelse og har mistanke om, at flere kunder kan være blevet franarret penge.

Juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Morten Østrup Møller, oplyser, at foreningen er blevet kontaktet af op mod 15 andelsboligforeninger, der er kunder hos selskabet, og som mener, at der er forsvundet penge fra deres konto. Brancheforeningen har nu valgt at eksludere selskabet. Berlingske Business har valgt ikke at bringe navnet på direktøren eller selskabet, da der indtil videre kun er tale om en sigtelse.

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier