EjendomsWatch

Topchef hos ejendomsadministrator fængslet efter mulig millionsvindel

Direktøren i et dansk ejendomsselskab, der administrerer andelsboliger, er under mistanke for at have begået millionsvindel ved at fifle med klientkonti. Han er nu varetægtsfængslet.

Foto: Colourbox

Direktøren i en dansk ejendomsadministrator er blevet varetægtsfængslet, fordi politiet mistænker ham for at taget penge fra konti tilhørende andelsforeninger. Penge skulle direktøren så efterfølgende bruge til at dække økonomiske huller andre steder i andre virksomheder, skriver Berlingske Business.

"Vores mistanke er, at den sigtede har haft nogle økonomiske problemer i andre virksomheder. Han har så brugt de her penge til at dække huller andre steder," siger Thomas Houtved, fungerende politikommissær hos Københavns Politi, til Berlingske Business.

Konkret skulle svindlen løbe op i 3,5 mio. kr. Thomas Houtved oplyser, at politiet lige nu efterforsker to konkrete sager. Politiet har modtaget yderligere én anmeldelse og har mistanke om, at flere kunder kan være blevet franarret penge.

Juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Morten Østrup Møller, oplyser, at foreningen er blevet kontaktet af op mod 15 andelsboligforeninger, der er kunder hos selskabet, og som mener, at der er forsvundet penge fra deres konto. Brancheforeningen har nu valgt at eksludere selskabet. Berlingske Business har valgt ikke at bringe navnet på direktøren eller selskabet, da der indtil videre kun er tale om en sigtelse.

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Redder Roof Management: "Vi glæder os til at få skibet på ret køl"

Roof Management kan ånde lettet op, efter at branchekollegaerne fra Nectar Invest overtager ejerskabet fra bl.a. direktør Camilla Dalum og Gefion-direktør Thomas Færch. ”Man havde mistet blikket for det basale,” lyder det fra Nectar-ejer i et interview med EjendomsWatch. Ifølge Roof-direktør har flere købere været på banen. (Opdateret)

Innovater vinder udbud af 100 boliger i Kalundborg

På toppen af bakken ved Kalundborg skal der bygges boliger på 9500 kvm grund. Køb er betinget af lokalplan, som ventes på plads inden for et år. Planen er at finde en køber til projektet. Udviklingschef er optimist.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier