EjendomsWatch

Topchef hos ejendomsadministrator fængslet efter mulig millionsvindel

Direktøren i et dansk ejendomsselskab, der administrerer andelsboliger, er under mistanke for at have begået millionsvindel ved at fifle med klientkonti. Han er nu varetægtsfængslet.

Foto: Colourbox

Direktøren i en dansk ejendomsadministrator er blevet varetægtsfængslet, fordi politiet mistænker ham for at taget penge fra konti tilhørende andelsforeninger. Penge skulle direktøren så efterfølgende bruge til at dække økonomiske huller andre steder i andre virksomheder, skriver Berlingske Business.

"Vores mistanke er, at den sigtede har haft nogle økonomiske problemer i andre virksomheder. Han har så brugt de her penge til at dække huller andre steder," siger Thomas Houtved, fungerende politikommissær hos Københavns Politi, til Berlingske Business.

Konkret skulle svindlen løbe op i 3,5 mio. kr. Thomas Houtved oplyser, at politiet lige nu efterforsker to konkrete sager. Politiet har modtaget yderligere én anmeldelse og har mistanke om, at flere kunder kan være blevet franarret penge.

Juridisk direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Morten Østrup Møller, oplyser, at foreningen er blevet kontaktet af op mod 15 andelsboligforeninger, der er kunder hos selskabet, og som mener, at der er forsvundet penge fra deres konto. Brancheforeningen har nu valgt at eksludere selskabet. Berlingske Business har valgt ikke at bringe navnet på direktøren eller selskabet, da der indtil videre kun er tale om en sigtelse.

Administrator smidt ud af Ejendomsforeningen Danmark

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier