EjendomsWatch

Arkitektfirma finder ny kommunikationschef i DR

DR's generaldirektør mister en af sine nærmeste rådgivere, der rykker til en chefstilling i arkitektfirma.

Jonas Vadstrup, chefrådgiver i DR's afdeling for rådgivning, strategi og kommunikation, stopper i DR for at blive kommunikationschef i den danske arkitektvirksomhed Kant. Det skriver Kant i en pressemeddelelse.

I sin nye rolle får Jonas Vadstrup ansvaret for både intern og ekstern kommunikation samt for at positionere og brande Kant udadtil.

"Kant er en arkitektvirksomhed i rivende udvikling og har en række rigtig spændende projekter i støbeskeen. Jeg glæder mig til at være med til at folde nogle af de mange gode tanker og visioner ud – f.eks. i forhold til, hvordan man skaber gode ungdomsboliger i København, og hvordan man sikrer de bedst mulige arkitektoniske rammer for fremtidens skole- og uddannelsesbyggerier," udtaler Jonas Vadstrup.        

I DR har 38-årige Jonas Vadstrup været en af af generaldirektør Maria Rørbye Rønns nærmeste rådgivere og beskæftiget sig med pressehåndtering og politisk-strategisk kommunikation.

Før Jonas Vadstrup kom til DR, arbejdede han som presse- og kommunikationsrådgiver i Ørestadsselskabet og Schmidt Hammer Lassen Architects. 

Jonas Vadstrup tiltræder sin nye stilling 1. oktober.

(Denne artikel er leveret af MediaWatch — et søstermedie til EjendomsWatch.)

Mere fra EjendomsWatch

Mandagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri og detailhandel er blandt de i alt 65 konkurser og to forslag til rekonstruktion, som optræder på dagens liste. Endelig er tidligere ejendomshandler Hanne Nørrisgaard ikke længere under rekonstruktion. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier