EjendomsWatch

Entreprenørkonkurs giver problemer for TK Development

Konkurs hos totalentreprenør tvinger projektudvikleren til at udsætte åbningen af nyt handelsstrøg i Køge. TK-direktør kan ikke give nogen ny åbningsdato.

Foto: PR-visualisering

Et af de store byggeprojekter i Køge, butiksstrøget Strædet, er kommet i problemer, skriver Dagbladet Køge.

Totalentreprenøren på projektet, Nørre Alslev-firmaet Brdr. Pedersen, er onsdag begæret konkurs, hvilket efterlader stor uvished om, hvornår Strædet kan åbne.

Hos TK Development bekræfter bygherre og projektudvikler konkursen, og ifølge adm. direktør Frede Clausen er der indledt dialog med underentreprenører om, hvordan byggeriet kan færdiggøres.

"Vi er selvfølgelig frygteligt kede af, at det er endt sådan, men er ved at undersøge, hvad det er, der mangler, og hvem der kan færdiggøre opgaven," siger Frede Clausen til Dagbladet Køge.

Strædet i Køge skulle efter planen åbne 1. september.

Byggefirmaet Brdr. Pedersen A/S, der onsdag skiftede navn til Byggefirmaet af 10-8-17, er ifølge avisen gået konkurs "som følge af uforudsete hændelser og komplikationer undervejs i byggeriet," der henviser til en pressemeddelelse fra advokatfirmaet Dreiststorgaard.

Direktør i byggefirmaet er Martin René Pedersen, som ligeledes onsdag har etableret et nyt firma, der igen skal bære navnet Byggefirmaet Brdr. Pedersen, fremgår det af virksomhedsregistret.

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

TK Development fokuserer kræfterne på udvalgte markeder

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier