EjendomsWatch

Amagerarkitekter får ny partner ombord

Zeso Architects udvider gruppen af partnere til seks personer.

Foto: PR

Zeso Architects med hjemsted på Amager og omkring 45 ansatte, har udnævnt Mia Scheel som associeret partner, oplyser virksomheden.

"Det er et helt naturligt valg for os at udnævne Mia Scheel til associeret partner, da hun som segmentleder for erhverv og med sin ekspertise indenfor hotelbyggeri, kontorbyggeri, retail samt spaceplanning har tilføjet Zeso værdifulde kompetencer," lyder det fra Torben Juul, adm. direktør og grundlægger, i meddelelsen.

Zeso Architects fik i seneste regnskab, der sluttede ultimo september 2016, et driftsresultat på 1,6 mio. kr. ud af et bruttoresultat på 17 mio. kr. Dermed blev indtjeningen mere end halveret fra året før, da det lykkedes at lande et driftsoverskud på 3,7 mio. kr. ud af et bruttoresultat på 13,3 mio. kr.

Cowi vinder opgave på omfattende lufthavnsbyggeri

Udvikler bygger boliger for en kvart milliard i København

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier