EjendomsWatch

Amagerarkitekter får ny partner ombord

Zeso Architects udvider gruppen af partnere til seks personer.

Foto: PR

Zeso Architects med hjemsted på Amager og omkring 45 ansatte, har udnævnt Mia Scheel som associeret partner, oplyser virksomheden.

"Det er et helt naturligt valg for os at udnævne Mia Scheel til associeret partner, da hun som segmentleder for erhverv og med sin ekspertise indenfor hotelbyggeri, kontorbyggeri, retail samt spaceplanning har tilføjet Zeso værdifulde kompetencer," lyder det fra Torben Juul, adm. direktør og grundlægger, i meddelelsen.

Zeso Architects fik i seneste regnskab, der sluttede ultimo september 2016, et driftsresultat på 1,6 mio. kr. ud af et bruttoresultat på 17 mio. kr. Dermed blev indtjeningen mere end halveret fra året før, da det lykkedes at lande et driftsoverskud på 3,7 mio. kr. ud af et bruttoresultat på 13,3 mio. kr.

Cowi vinder opgave på omfattende lufthavnsbyggeri

Udvikler bygger boliger for en kvart milliard i København

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier