MT Højgaard vinder skolebyggeri til over 200 mio. kr.

Byggeriet af 10.000 kvm skolebyggeri skal afleveres om tre år og have mulighed for at blive bæredygtighedscertificeret.
Foto: PR-visualisering: C.F. Møller
Foto: PR-visualisering: C.F. Møller

Entreprenørvirksomheden MT Højgaard skal i totalentreprise opføre Ny Islands Brygge Skole i København, oplyser selskabet.

Arkitekt på opgaven er C.F. Møller.

Projektet har ifølge udbudsmaterialet en anslået værdi på 215 mio. kr. eksklusive moms. Skolebygningen skal indeholde udskoling til i alt 784 elever foruden personale, samt en idrætshal. Byggeriet bliver på omkring 10.000 kvm og med udearealer på 4000 kvm, fremgår det.

"For at give god tid til at skolen kan rykke ind i den nye bygning og komme på plads før sommerferien og skolestart i august 2020, har vi i vores tilbud optimeret tidsplanen og ønsker at aflevere byggeriet til bygherre i maj 2020. Tidsplanen giver desuden tid og plads til dialog med myndigheder i forbindelse med miljøarbejde og lokalplanfasen," siger Martin Lose, sektionsdirektør i MT Højgaard, i meddelelsen.

Parterne har lagt vægt på, at løsningerne i byggeriet er totaløkonomisk fornuftige og driftsvenlige. Byggeriet er DGNB-screenet for at vurdere de økonomiske, sociale, procesmæssige, tekniske og miljømæssige kvaliteter. Det betyder også, at byggeriet vil kunne DGNB-certificeres.

"Vi har haft fokus på, at skolen skal give noget tilbage til byen, så der sikres en synergi mel-lem den eksisterende by og den kommende skole, siger Lone Wiggers," partner i C.F. Møller og ansvarlig arkitekt på projektet, i meddelelsen.

MT Højgaards ordreindgang skuffer i første kvartal

MT Højgaard-chef går efter overskudsgrad på mindst 5 pct. hurtigst muligt

C.F. Møller vinder tegneopgave på 35.000 kvm i Horsens

Offentlige projekter trækker C.F. Møller-resultat ned 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også