EjendomsWatch

Mangor & Nagel Arkitekter udvider ejerkredsen

Tre ledende medarbejdere er blevet gjort til partnere, så sønner af grundlægger ikke længere ejer tegnestuen alene.

De nye folk i toppen af Mangor & Nagel. Fra venstre: Søren Stoustrup, Karsten Nagel, Torben Nagel, Bente Andersen, Jakob Andersen og Claus Smed Søndergård. Foto: PR

Arkitektvirksomheden Mangor & Nagel har udvidet ejerkredsen ved at gøre tre ledende medarbejdere til partnere. Det skriver tegnestuen i en pressemeddelelse.

De tre nye partnere er adm. direktør Bente Andersen, teknisk direktør Jakob Andersen og tilbuds- og markedschef Søren Stoustrup.

"Det er en naturlig videreudvikling i firmaets snart 70-årige historie, at vi får yngre kræfter ind i ejerkredsen, så vi kan fortsætte den positive udvikling, som firmaet er inde i," siger Torben Nagel, ejer og kreativ direktør, i meddelelsen.

Indtil nu har han sammen med sin bror Karsten Nagel været ejer af Mangor & Nagel og skal fortsat være involverede i firmaets videre udvikling, hvor deres far var en af stifterne tilbage i 1948.

Udover de tre nye partnere er kreativ chef Claus Smed Søndergård indtrådt som associeret partner.

Nordsjællandske arkitekter styrker indtjeningen

Pensionskasse finansierer boligprojekt i Københavns Sydhavn

NCC vinder kontrakt på 140 mio. kr. på supersygehus

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier