EjendomsWatch

Aarhus-mægler melder om stigende aktivitet

Thorkild Kristensen Erhverv har i første kvartal solgt omkring 100 lejemål i Aarhus, meddeler virksomheden. Det er en fremgang fra sidste år.

Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten

Den Aalborg-baserede ejendomsmægler Thorkild Kristensen Erhverv melder om stigende aktivitet i sin afdeling i Aarhus, der udvidede staben i 2016.

I årets første kvartal har virksomheden således solgt 12 ejendomsselskaber med ca. 100 lejemål centralt i byen, oplyser Thorkild Kristensen Erhverv i en pressemeddelelse.

"Årets første kvartal har været fremragende. Vi har på nuværende tidspunkt solgt knap 6000 etagemeter bolig fordelt på ca. 100 lejemål, heraf en portefølje med 9 ejendomsselskaber centralt i Aarhus for et trecifret millionbeløb," hedder det i meddelelsen fra Jan Kirkebæk, der er leder og medejer af erhvervsafdelingen i Aarhus.

I 2016 medvirkede man til otte større selskabshandler.

"Aarhus gennemgår lige nu en fantastisk udvikling. Nye bydele skyder op, og eksisterende områder i byen forandres. Det sætter også sit præg på boligmarkedet, hvor der i øjeblikket er rift om både leje-, andels- og ejerboliger. Det har vakt interessen hos lokale, nationale og internationale investorer, siger Jan Kirkebæk i meddelelsen.

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Aarhus-rigmand køber Nybolig Erhverv-kæden

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Feas henter ny projektdirektør for campusområde i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier