Aarhus-mægler melder om stigende aktivitet

Thorkild Kristensen Erhverv har i første kvartal solgt omkring 100 lejemål i Aarhus, meddeler virksomheden. Det er en fremgang fra sidste år.
Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten
Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten

Den Aalborg-baserede ejendomsmægler Thorkild Kristensen Erhverv melder om stigende aktivitet i sin afdeling i Aarhus, der udvidede staben i 2016.

I årets første kvartal har virksomheden således solgt 12 ejendomsselskaber med ca. 100 lejemål centralt i byen, oplyser Thorkild Kristensen Erhverv i en pressemeddelelse.

"Årets første kvartal har været fremragende. Vi har på nuværende tidspunkt solgt knap 6000 etagemeter bolig fordelt på ca. 100 lejemål, heraf en portefølje med 9 ejendomsselskaber centralt i Aarhus for et trecifret millionbeløb," hedder det i meddelelsen fra Jan Kirkebæk, der er leder og medejer af erhvervsafdelingen i Aarhus.

I 2016 medvirkede man til otte større selskabshandler.

"Aarhus gennemgår lige nu en fantastisk udvikling. Nye bydele skyder op, og eksisterende områder i byen forandres. Det sætter også sit præg på boligmarkedet, hvor der i øjeblikket er rift om både leje-, andels- og ejerboliger. Det har vakt interessen hos lokale, nationale og internationale investorer, siger Jan Kirkebæk i meddelelsen.

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Aarhus-rigmand køber Nybolig Erhverv-kæden

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Feas henter ny projektdirektør for campusområde i Aarhus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende