EjendomsWatch

Aarhus-mægler melder om stigende aktivitet

Thorkild Kristensen Erhverv har i første kvartal solgt omkring 100 lejemål i Aarhus, meddeler virksomheden. Det er en fremgang fra sidste år.

Foto: Mathilde Bech/Jyllands-Posten

Den Aalborg-baserede ejendomsmægler Thorkild Kristensen Erhverv melder om stigende aktivitet i sin afdeling i Aarhus, der udvidede staben i 2016.

I årets første kvartal har virksomheden således solgt 12 ejendomsselskaber med ca. 100 lejemål centralt i byen, oplyser Thorkild Kristensen Erhverv i en pressemeddelelse.

"Årets første kvartal har været fremragende. Vi har på nuværende tidspunkt solgt knap 6000 etagemeter bolig fordelt på ca. 100 lejemål, heraf en portefølje med 9 ejendomsselskaber centralt i Aarhus for et trecifret millionbeløb," hedder det i meddelelsen fra Jan Kirkebæk, der er leder og medejer af erhvervsafdelingen i Aarhus.

I 2016 medvirkede man til otte større selskabshandler.

"Aarhus gennemgår lige nu en fantastisk udvikling. Nye bydele skyder op, og eksisterende områder i byen forandres. Det sætter også sit præg på boligmarkedet, hvor der i øjeblikket er rift om både leje-, andels- og ejerboliger. Det har vakt interessen hos lokale, nationale og internationale investorer, siger Jan Kirkebæk i meddelelsen.

Aalborg-mægler udvider sin afdeling i Aarhus

Aarhus-rigmand køber Nybolig Erhverv-kæden

Ny medejer af Nybolig Erhverv: Vi kan udvikle kæden yderligere

Feas henter ny projektdirektør for campusområde i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Vicedirektør i Heimstaden siger op

Magnus Nordholm har været en ledende skikkelse i den mest aktive udenlandske investor på det danske ejendomsmarked, Heimstaden, gennem 14 år.

Fond tog risikoen med stort ejendomsprojekt – formandens søn står til gevinst

FINGRENE I FONDSMIDLER: Fond har investeret millioner i stort byudviklingsprojekt ved Roskilde, hvor formandens søn står til at få del i afkastet. Bestyrelsen er inhabil, og fondens overlevelse er i fare, lyder det i ekstern juridisk vurdering, som fonden har fået lavet. Vurderingen bliver "taget meget alvorligt," siger direktør og bestyrelsesmedlem.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier