EjendomsWatch

Fremtidens kontorer gør op med traditionerne

Manglen på kvalificeret arbejdskraft og fleksibiliteten til at arbejde hjemme hæver kravene til virksomheders domicil. Nordea og Microsoft er eksempler på virksomheder, der har forsøgt at imødekomme medarbejderne i deres nye hovedkvarterer.

Charlotte Mark, adm. direktør for Microsoft Development Center Copenhagen, inddrog sine medarbejdere, da Microsoft skulle have nyt domicil. | Foto: PR

For at tiltrække de allerbedste medarbejdere er det ikke nok, at man som virksomhed har et brand eller nogle spændende arbejdsopgaver.

De fysiske omgivelser på selve arbejdspladsen er mindst lige så vigtige, når medarbejdere vælger job, mener Helle Nielsen Ziersen, der er senior client director og partner hos ejendomsmæglerkæden EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier