EjendomsWatch

Jyske småbanker åbner filialer i København

Mens de store banker lukker filialer i København, har flere jyske småbanker har set sig lun på hovedstaden, skriver Børsen.

Foto: Morten Fauerby

I de seneste fem år har Danske Bank og Nordea halveret antallet af filialer i Københavnsområdet til 65, viser tal fra Bankresearch. Men hvor de store lukker ned, åbner de små – jyske – banker op. Det skriver Børsen.

Ifølge avisen er flere jyske småbanker gået på jagt efter kunder i hovedstaden og har åbnet nye filialer. Det gælder blandt andet Sparekassen Kronjylland, Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank.

"Vi er et rigtig godt alternativt til de store banker. Det kan vi mærke, og det kan vi også se ved selvsyn med de kunder, som kommer ind. De har manglet et eller andet," udtaler Allan Aaskov, områdedirektør for Sparekassen Kronjylland Øst, til Børsen.

Ifølge Lokale Pengeinstitutter har lokalbankerne for tiden den stærkeste kundevækst siden starten af 90'erne, og medlemsbankerne fik sidste år 70.000 nye kunder.

(Denne artikel er leveret af FinansWatch - et søstermedie til EjendomsWatch.)

Sparekassedirektør blæser til filialvækst

Ny ejer af Danske Bank-filialer opruster i Norden

Store banker sætter prop i filiallukninger

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier