EjendomsWatch

Arkitektfirma ansætter driftsdirektør med speciale i fredede bygninger

Arkitektfirmaet Bertelsen & Scheving ansætter ny driftsdirektør, som kommer med erfaring fra at udarbejde fredningsbeskrivelser for 9000 bygninger.

Det danske arkitektfirma Bertelsen & Scheving har ansat ny driftsdirektør, COO. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Den nytilkomne direktør, Maria Wedel Søe, kommer med seks års erfaring fra Slots- og Kulturstyrelsen. Her har hun, fremgår det af meddelelsen, udarbejdet fredningsbeskrivelser for 9000 bygninger. Erfaringen med fredede og ældre bygninger vil blive brugt i hendes nye arbejde, hvor hun skal sørge for, at man bevarer bygningens kerne under arbejdet.

"Det er vores opgave som rådgivere at synliggøre over for bygherren, hvordan man udvikler ejendommens værdi ved både at holde fast i bygningens sjæl, historiske kendetegn og æstetiske kvaliteter, samtidig med den lever op til nutidens brugskrav, regler og behov," siger direktør Jens Bertelsen og tilføjer om den nyansatte:

"Maria kan med sin store erfaring og indsigt sikre, at vi fortsat yder den bedste rådgivning og en strømlinet projektledelse for vores kunder og partnere gennem konstruktiv dialog i hvert eneste projekt."

Maria Wedel Søe er i 2010 uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2010 og har siden taget en efteruddannelse i ledelse og innovation ved CBS.

Arkitektvirksomheden skriver, at man arbejder med "restaurering og transformation af eksisterende bygninger." Bertelsen & Scheving har blandt andet omdannet en gammel staldbygning ved Frederiksholm Kanal til et kontor, hvor Ministeriet for Børn, Unge og Ligestilling har hjemme, en giraf- og antilopestald i Knuthenborg Safaripark og et nyt tag til Christian IX's Palæ, som er en del af Amalienborg.

Virksomheden beskæftiger ca. 25 medarbejdere og blev grundlagt i 2007.

Stort arkitektfirma udvider sin partnerkreds

Freja fortsætter sit udsalg af statens ejendomme

Helsingør-arkitekter optager to nye partnere

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier