EjendomsWatch

PLH Arkitekter mere end fordobler indtjeningen

Salget går samtidig også frem for arkitektvirksomheden, som havde et travlt 2016. Udsigterne for 2017 er dog mere afdæmpede, mens der skiftes ud i ejerkredsen.

PLH er designer og totalrådgiver på det nye Maersk-domicil på Amerika Plads i Københavns Nordhavn, der indvies i efteråret 2017. | Foto: PLH Arkitekter

2016 bød på massiv fremgang for københavnske PLH Arkitekter, hvor omsætningen er gået 40 pct. frem til godt 110 mio. kr. Samtidig er PLH lykkedes med at mere end fordoble driftsresultatet fra 9 mio. kr. til 24 mio. kr., hvilket sender overskudsgraden op på misundelsesværdige 21,8 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier