EjendomsWatch

Projektudvikler forventer stor vækst i Østjylland

Et boligprojekt i Horsens er med til at markere startskuddet til en større vækst i Østjylland for projektudvikleren Arkitektgruppen.

Foto: Illustration/PR

Projektudvikleren Arkitektgruppen skyder med byggestarten af Havnefronten i Horsens gang i det, der gerne skal føre til en betydelig vækst i det østjyske område, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Arkitektgruppen står sammen med Bach Gruppen bag Havnefronten i Horsens, hvor der skal bygges i alt 87 nye lejligheder fordelt på seks punkthuse. Første etape går i gang nu og skal stå færdig i 2018. Arkitektgruppen har tidligere haft størst fokus på hovedstadsområdet og Fyn, men det skal der laves om på nu.

"Vi glæder os til at sætte vores præg på den spændende udvikling af Horsens Havn. Efter flere år med aktiviteter primært rettet mod Hovedstadsområdet og Fyn er det glædeligt at være tilbage i Østjylland, hvor vi forventer at udvide vores aktiviteter betragteligt i de kommende år,” udtaler Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen.

I marts fortalte direktøren til EjendomsWatch, at man på sigt vil åbne et kontor i Aarhus, som skal være med til at understøtte væksten i det jyske. Det større jyske fokus skal blandt andet ses i lyset af, at man ønsker at sprede sin risiko.

"Geografien er en del af den risikospredning, vi har gang i. Det handler om at træde på speederen på en måde, hvor man ikke mister kontrollen," fortalte Robin Feddern dengang til EjendomsWatch.

"Vi skal og vil vokse, men det skal ske på en kontrolleret måde," sagde han.

Arkitektgruppen blev stiftet i 1986 og har hovedsæde i Odense. Virksomheden har i sin levetid udviklet over 6000 boliger i blandt andet Aarhus, Odense og København.

Projektudvikler varsler jysk ekspansion

Projektudvikler skifter topchef for anden gang på halvandet år 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier