Fyrede rådgivere udskiftes med Årstiderne og Domea.dk

Regnefejl hos Rubow Arkitekter i forbindelse med et alment boligprojekt i Humlebæk betyder, at et alternativt projektforslag kommer i spil.
Foto: PR-visualisering: Aarstiderne Arkitekter
Foto: PR-visualisering: Aarstiderne Arkitekter

En regnefejl i millionklassen har sendt Rubow Arkitekter ud i mørket hos politikerne i Fredensborg Byråd i forbindelse med byggeriet af et plejecenter i Humlebæk Syd.

Medie: Rubow Arkitekters regnefejl koster kommune 12 mio. kr.

I stedet bliver det et team med Cowi som totalrådgiver og Årstiderne Arkitekter og Archimed som underrådgivere, der skal stå for opgaven, oplyser boligadministratoren Domea.dk, der er forretningsfører for de to bygherrer Fredensborg Kommune og Humlebæk Boligselskab.

"Domea.dk sætter en ære i altid at bygge boliger i høj kvalitet og i respekt for det omkringliggende byrum og natur. Det er en spændende opgave, som vi glæder os til at tage fat på, siger Karsten Pedersen, projektudviklingschef i Domea.dk, i meddelelsen.

Humlebæk Boligselskab har i forvejen 14 afdelinger med 1013 lejemål fordelt på de to lokalsamfund Fredensborg og Humlebæk. Boligselskabet er det største i Fredensborg Kommune, oplyser Domea.dk.

Det nye pleje- og rehabiliteringscenter skal indeholde 30 plejeboliger for plejekrævende og demente personer og 40 rehabiliteringspladser.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Photo: Pexels / Ekaterina Bolovtsova

Fredagens konkurser fra Statstidende