EjendomsWatch

Fyrede rådgivere udskiftes med Årstiderne og Domea.dk

Regnefejl hos Rubow Arkitekter i forbindelse med et alment boligprojekt i Humlebæk betyder, at et alternativt projektforslag kommer i spil.

Foto: PR-visualisering: Aarstiderne Arkitekter

En regnefejl i millionklassen har sendt Rubow Arkitekter ud i mørket hos politikerne i Fredensborg Byråd i forbindelse med byggeriet af et plejecenter i Humlebæk Syd.

Medie: Rubow Arkitekters regnefejl koster kommune 12 mio. kr.

I stedet bliver det et team med Cowi som totalrådgiver og Årstiderne Arkitekter og Archimed som underrådgivere, der skal stå for opgaven, oplyser boligadministratoren Domea.dk, der er forretningsfører for de to bygherrer Fredensborg Kommune og Humlebæk Boligselskab.

"Domea.dk sætter en ære i altid at bygge boliger i høj kvalitet og i respekt for det omkringliggende byrum og natur. Det er en spændende opgave, som vi glæder os til at tage fat på, siger Karsten Pedersen, projektudviklingschef i Domea.dk, i meddelelsen.

Humlebæk Boligselskab har i forvejen 14 afdelinger med 1013 lejemål fordelt på de to lokalsamfund Fredensborg og Humlebæk. Boligselskabet er det største i Fredensborg Kommune, oplyser Domea.dk.

Det nye pleje- og rehabiliteringscenter skal indeholde 30 plejeboliger for plejekrævende og demente personer og 40 rehabiliteringspladser.

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier