EjendomsWatch

Medie: Rubow Arkitekters regnefejl koster kommune 12 mio. kr.

En del af et byggeri i Humlebæk er i fare for at ryge tilbage på tegnebrættet, efter at arkitekter har overskredet budgettet med flere millioner, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Foto: PR

En fejl i budgettet sætter en kæp i hjulet på et fælles lægehus på anden sal i et plejecenter i Humlebæk. Overskridelsen lyder på 12 mio. kr. — en regning, som kommunen skal betale, hvis lægehuset skal realiseres. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er Boligforeningen Vibo, der med Rubow Arkitekter som rådgiver vandt udbuddet om lægehuset i sommer.

Helt konkret er der tale om en regnefejl fra arkitekternes side, sådan at kommunens andel af det nye plejecenter lyder på op mod 72 mio. kr. og ikke 60 mio. kr., sådan som Boligforeningen Vibo oplyste, da foreningen vandt udbuddet. Fejlen betyder, at udgifterne til lægehuset vil stige i lighed med prisen på resten af plejecentret, skriver avisen.

Arkitektfirmaet har ikke over for avisen forholdt sig til den påståede regnefejl.

NCC bygger 47 almene boliger i Aarhus

Strandvejskloster bliver til almene ældreboliger

Østerbro-grund bliver Københavns næste boligprojekt

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier