EjendomsWatch

Fyrede rådgivere undrer sig over Region Sjælland

Rådgiverne Rambøll og C.F. Møller kan ikke genkende den begrundelse, som Region Sjælland har brugt til at afbryde samarbejdet med de to firmaer.

Foto: PR

De to bygherrerådgivere Rambøll og C.F. Møller, som Region Sjælland netop har besluttet at afbryde sit samarbejde med, kan ikke umiddelbart bekræfte, at man skulle have gjort sig skyldig i en budgetoverskridelse på 13 pct. i forbindelse med det kommende supersygehus i Køge.

Det siger Max Karlsson, bestyrelsesformand i konsortiet, der tæller Rambøll, C.F. Møller og Alectia til EjendomsWatch. Han er desuden markedsdirektør for store byggeprojekter i Rambøll.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier