Huscompagniet fyrer igen: Siger farvel til 60 og lukker kontorer

Et markant dyk i markedet, hvor der sælges langt færre huse, betyder nu fyresedler og kontorlukninger hos husbyggeren.
Martin Ravn-Nielsen er adm. direktør for Huscompagniet, der for tredje gang i år skrider til fyringer. | Foto: Gregers Tycho
Martin Ravn-Nielsen er adm. direktør for Huscompagniet, der for tredje gang i år skrider til fyringer. | Foto: Gregers Tycho

60 ansatte hos den børsnoterede husbygger Huscompagniet må forlade virksomheden, og samtidig lukker dens afdelinger i Aabenraa, Viborg, Randers, Næstved og Hillerød, skriver Licitationen.

”Ligesom resten af byggebranchen oplever vi et markant dyk i markedet, som betyder, at vi sælger langt færre huse. Derfor er det desværre nødvendigt at skalere ned i antallet af dygtige medarbejdere”, skriver adm. direktør, Martin Ravn-Nielsen til mediet uden at ville bekræfte de præcise lokationer, hvor der lukkes.

I foråret måtte selskabet sige farvel til 41 medarbejdere, mens det i august var 46 yderligere kollegaer, der fik en fyreseddel i hånden.

I første halvår 2021 solgte Huscompagniet 1347 huse, mens antallet i samme periode i år faldt til 732, skriver Licitiationen.

Medie: Milton Huse låner med 10 pct. i rente – salgsplaner mislykkedes

Røde tal hos endnu en husbygger

Medie: Gyser venter landets store husbyggere

Huscompagniet skal fyre medarbejdere: ”Sidst jeg oplevede noget lignende var under finanskrisen”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også