EjendomsWatch

Sweco satser benhårdt på drift af bygninger: Vil fordoble antallet af medarbejdere

Rådgivervirksomheden Sweco vil inden for fire år fordoble antallet af ansatte, som arbejder med eksisterende byggeri og drift. Samtidig foretages organisationsændringer.

Henrik Leksø er afdelingsdirektør i Eksisterende byggeri & Drift i Sweco. | Foto: PR / Sweco

Stor efterspørgsel resultere nu i, at den danske rådgivervirksomhed Sweco Danmark inden for fire år vil øge antallet af medarbejdere, der arbejder med eksisterende byggeri og drift, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

I praksis skal den konkrete medarbejderstab vokse til 200 personer, og samtidig ændrer afdelingen navn og skal ikke længere hedde Facility Management, fremgår det.

”Vi har skiftet navn til Eksisterende byggeri & Drift for tydeligt at fortælle markedet, hvor vores fokus er. Samtidig har vi ændret organisationen, så vi i højere grad kan møde kunderne fra CEO til vicevært og supportere kunderne fra de tidligste strategiske tanker til den efterfølgende drift,” udtaler Henrik Leksø, direktør for ovennævnte afdeling.

I alt oplyser Sweco at beskæftige 18.500 medarbejdere.

Afdelingen, som overordnet har fokus på ”tekniske installationer, bygninger og ejendomsudvikling,” bliver udbygget med to nye teams, som er dedikeret til bæredygtighed og teknisk bygherrerådgivning.

”Eksisterende installationer har afgørende betydning for et renoveringsprojekt, hvorfor vi står godt rustet til at løfte renoveringer. Vi håndterer allerede i dag renoveringsprojekter og for at gå ind i flere og større projekter, kræver det naturligt, at vi også øger vores fokus og kompetencer i dette felt,” uddyber Henrik Leksø.

Virksomheden, som er børsnoteret i Sverige, oplyser at have en omsætning på 23 mia. svenske kr. (16,4 mia. kr.).

Jeudan får ny næstformand

Herning-entreprenør ændrer i kulissen

Barfoed Group skal bygge nyt ved Odense – og langer ud mod regeringen

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier