EjendomsWatch

Aarhus-entreprenør øger omsætningen over 50 pct.

Aarhus-baserede Raundahl & Moesby har i første halvår øget indtægterne, mens bundlinjen er på niveau med sidste år. ”Der er mange grunde til vores vækst,” lyder det fra topchef.

Carsten Raundahl er adm. direktør i entreprenørkoncernen Raundahl & Moesby. | Foto: PR / Raundahl & Moesby

Totalentreprenøren Raundahl & Moesby forøgede i første halvår sin omsætning med 52 pct. til 890 mio. kr., oplyser selskabet i en pressemeddelelse om de ikke-reviderede tal.

For hele året venter koncernen at hæve omsætningen fra 1,25 mia. kr. til 1,7 mia. kr.

”Jeg tror, der er mange grunde til vores vækst. Vi har en god økonomi, og det giver tryghed for investorer og bygherrer. Omvendt har vi også mærket inflationen, som har udhulet vores resultat,” lyder det fra Carsten Raundahl, adm. direktør i koncernen.

Ifølge meddelelsen ligger resultatet før skat på godt 51 mio. kr., hvilket er i niveau med første halvår 2021.

”Vi har haft en række sager, hvor der var aftalt fast totalentreprisesum, og hvor vi har skullet købe underentrepriserne ind i et marked med markant højere priser. Med det taget i betragtning, er vi glade for at kunne levere et halvårsresultat på niveau med sidste år,” uddyber topchefen.

Det samlede resultat for 2022 forventes at vokse med 10 mio. kr. til ca. 100 mio. kr., fremgår det.

”Soliditet er blevet et meget vigtigt parameter for investorer og bygherrer, og her kommer vores konservative udbyttepolitik gennem årene os til gode. Egenkapitalen steg i halvåret til 352 mio. kr., hvoraf ikke mindre end 192 mio. kr. var ren likvid kapital,” udtaler Carsten Raundahl.

For nylig omtalte EjendomsWatch, at entreprenøren har indgået et joint venture med den tyske kapitalforvalter Patrizia om et projekt med 14.000 kvm bolig i Aarhus.

Mipim blev starten på Aarhus-entreprenørs partnerskab med Patrizia

Patrizia køber sygehusgrund i Aarhus og udvikler 14.000 kvm bolig

NPV udskyder storstilet Vejle-projekt

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier