EjendomsWatch

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Stender Entreprises nye regnskab er "utilfredsstillende." Regnskabet er tynget af igangværende tvister, og hvis de ikke falder ud til fordel for entreprenøren, så ser fremtiden usikker ud.

Årsrapporten for entreprenørvirksomheden viser igen røde tal. Resultatet for 2021 viser et underskud på 14,5 mio. kr. før skat modsat året forinden, hvor der manglede over halvanden mio. kr. for at nå i sorte tal. Tabet er skabt ud af et bruttoindtjening, der ligeledes er negativ med 8 mio. kr.

Underskuddet efterlader egenkapitalen negativ med knap 8 mio. kr. Resultatet anses af ledelsen som værende ”utilfredsstillende,” men er selvsagt påvirket af de igangværende tvister, der bl.a. omfatter ejendomsudvikleren Maycon. Modparten i den anden tvist ønsker adm. direktør, bestyrelsesmedlem og medejer Allan Egeris Arentsen ikke sløfte sløret for i regnskabet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier